Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın ve ivedili vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu kol temelı modellerde uygun kapı koluna benzer. 

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki duman, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini mâni olmak veya olanaklı başüstüneğu derece geciktirmektir.

İçeriden dünyaarı sağlıklı itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yönının degaje olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın kapısı esasen kuruluşların mestur asayiş kahramanlarıdır. Bu yapılarda bulunanların yangın çışitalarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son ayar önemlidir.

Kapı destelantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına neden evet.

Uzay Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Hatta, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı bapları, yangın eminği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile alakalı sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Özellikle duyarlı ve kıymettar materyallerin evetğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli bir hin aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan baplardır.

Report this wiki page